facebook
loihdi@loihdi.fi

Referenssit

Asiakaskokemuksia

Olin juuri muuttanut ja sisustusinnossani olin pannut tuulemaan. Uusi koti alkoi olla jo unelmieni mukainen mutta oli yksi paikka, jota en vain saanut mieleisekseni. Olin jo kauan haaveillut parvekkeesta, jolla istua kiireettömiä sunnuntaiaamuja, siemailla kahvia ja kuunnella pihapuun lintuja. Nyt minulla oli se parveke, kauniita kukkivia kasveja täynnä ja lekottelemaan kutsuva rottinkituoli siinä kukkaloiston keskellä mutta silmääni häiritsi hailakan harmaanvihreät, huokoisesta puristemassasta tehdyt peitelevyt parvekkeen kaiteen alla. Parveke oli muuten viihtyisä ja pihan korkeissa koivuissa silmä lepäsi mutta ne levyt pilasivat tunnelman, ne ikään kuin katkaisivat pihan rehevän luonnon, jonka keskellä halusin tuntea istuvani.
Pohdin pitkään mitä levyille voisi tehdä. Ei niistä maalaamalla sen kummempia tulisi mutta en halunnut myöskään ruveta nikkaroimaan uutta peitelevykerrosta vanhojen päälle. Pähkäilin miten levyt voisi helposti peittää. Mietin sopivaa materiaalia ja helppoa kiinnitystä ilman poraamista ja ruuvaamista.
Pyysin ystäväni Mian Mimagosta apuun. Mia suunnitteli ja mittaili, etsi parhaat materiaalivaihtoehdot ja toteutti ideani. Minä vain valitsin haluamani kuvat levyihin, tein tilauksen ja napsautin valmiit levyt paikoilleen. Mia hoiti kaiken muun. Sain parvekkeelleni kevyet ja säänkestävät levyt ja niihin painatukset molemmin puolin. Magneettikiinnitys on nopea ja vaivaton, levyjen kiinnittäminen ja irrottaminen on niin helppoa, että sen tekee kuka vain suit sait sukkelaan. Kesäksi sain vihreän lehtikuvion, joka ikään kuin jatkoi pihan vehreyden parvekkeelleni ja talveksi sain levyjen kääntöpuolelle kuvan ensipakkasen huurruttamista syksyn lehdistä. Sisustusta voin siis muuttaa ihan tuosta vain levyjä kääntämällä. Nyt parvekkeeni on täydellinen.
malli_levyn_vihreä_puoli
Ihana parveke
Helsinki
Olin jo pidemmän aikaa etsinyt terassille sopivaa kevyttä näkösuojaa, joka olisi helppo laittaa paikalleen ja ottaa pois. En ollut löytänyt sopivaa vaihtoehtoa, kunnes kuulin Loihdi – mielen maisema tuotteesta. Tässähän oli juuri se tuote, jota olin kaivannut.
Loihdi-tuotteesta tultiin ensin arviointikäynnille. Suunnittelija otti kohteesta mitat ja kertoi eri materiaalivaihtoehdoista. Kun mitat oli otettu ja materiaali valittu sain Loihdi-tuotteelta selkeän tarjouksen. Minun tehtäväkseni jäi vain sopivan kuvan valitseminen ja siihenkin sain Loihdi-tuotteelta apua. Suunnittelija lähetti lopuksi kuvasta kuvasuunnitelman, josta näin, miltä kuvakangas tulisi näyttämään terassilla. Kun Loihdi-kuvakangas oli valmis, Loihdi-tuotteesta tultiin asentamaan kuvakangas paikoilleen. Yllätyin painotyön korkeasta laadusta ja kuvakankaan helposta asennuksesta. Valitsemani Loihdi-kuvakangas antaa sopivasti näkösuojaa terassille, mutta on kuitenkin valoa läpäisevää. Palvelu oli ammattitaitoista, yksilöllistä ja ystävällistä.
Merja
Helsinki
Olen pilates- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja ja minulla on oma pieni harjoitussali Itä-Vantaalla, Nikinmäessä. Kaipasin saliin väriä, lämpöisempää tunnelmaa sekä ison hallin oven suojaksi kangasta. Mian Loihdi-palvelu oli vastaus tähän tarpeeseeni. Ensin piti tietysti löytää mieleinen kuva kankaaseen. Keskustelimme Mian kanssa ja kerroin ajatuksiani ja toiveitani kuvan suhteen. Ne eivät olleet vielä alussa kovin tarkkoja, mutta kun erilaisia ja eri tunnelmaisia kuvia oli enemmän käynyt läpi, niin alkoivat omat ajatukseksetkin kuvan suhteen kirkastua. Mia pääsi hyvin perille toiveistani ja osasi ehdottaa alusta alkaen mieleisiäni kuvia. Myös Mian tekemät demokuvat (kuvat istutettuina harjoitussalin kuvaan) auttoivat hahmottamaan oikeaa suuntaa. Loihdi- kuvakangas muutti salin ilmettä paljon; raikasti, toi väriä sekä paransi akustiikkaa. Olen iloinen, että päädyin tutunomaiseen koivumetsä-kuvaan. Asiakkaat ovat myös ihastuneet tähän kuvaan, joka saa haaveilemaan kesästä ja kävelystä aurikoisessa koivumetsässä.
Kirsi O.
Vantaa
Todella ihana ja maisemaystävällinen ratkaisu mökkiterassillemme. Mökki sijaitsee isohkon järven rannalla ja terassille puhaltelee tuuli hyvin usein. Mietimme vaihtoehtoa tuulensuojaksi, joka ei olisi niin 'kalsean oloinen' kuin pleksi tmv. Löysimme upean loihdi.fi sivuston ja heidän tarjoama mittatilaustyönä lippukankaasta painotyönä toteutettu tuulensuojakangas lähti tilaukseen. Päätöstä helpotti ystävällinen ja asiantunteva myynti ja kevyt kiinnitysratkaisu, joka ei ole kiinteä. Suosittelemme vahvasti, ihana 'Loihdi mielen maisema' -tuote toimi meille mökille ja mahdollisesti myös kotonakin terassin näköesteenä.
AdobeStock_kuva_kevät_metsä_violetti_kukkia
Pariskunta Espoosta
Mikkeli