facebook
loihdi@loihdi.fi

Mistä painettavat kuvat?

Loihdi-kuvapintalevyjä varten tarvitaan painokelpoinen kuva. Parhaiten oikean kuvan löytää etsimällä itselleen juuri sitä oikeaa mielimaisemaa. Kuvan pohdinnassa auttaa ajatus siitä, mitä haluaisi mieluiten katsella, vaikka ympäri vuoden. Täysin uniikin aiheen voit löytää myös omista kuvistasi, joka on siis mahdollista toteuttaa Loihdi-kuvapintoihin helposti. Kuvavaihtoehtoja löytyy runsaasti myös kuvapankeista, jos sinulla ei ole omia kuvia.

3 vaihtoehtoa kuvan valintaan

  1. Voit valita omista kuvistasi suosikin. Tarkistamme aina, onko kuva painokelpoinen.

  2. Kuvan voi valita myös kuvapankista, joista löytyy sekä ilmaisia että maksullisia versioita. Suurikokoisempiin painettaviin kuviin tarvitaan tarpeeksi suuri kuvatiedosto, joten painokelpoiset kuvat löytyvät useimmiten maksullisesta kuvapankista. Näitä ovat muun muassa: Adobe Stock photos ja Shutterstock.

  3. Tarjolla on myös malleja Loihdi-galleriasta, jossa on kolme eri kuvakokoelmaa: Mimago ja Veda Ink sekä joitakin esimerkkejä kuvapankkien kuvista, kuten Adobe Stock ja ilmainen kuvapankki Unsplash.

Kuvan resoluutio pitää olla vähintään 300 dpi. Mitä suurempi painettava pinta on, sitä suurempi kuvan resoluution pitäisi olla. Tällöin kuvan laatu ja tarkkuus on optimaalinen. Kuvan painokelpoisuus tarkistetaan aina ennen painoa.

Kysy lisää omista suosikkiaiheistasi. Autamme kuvan etsinnässä ja valinnassa. Tällä sivulla on esillä vain joitakin esimerkkejä painettavista kuvista. Kuvat ovat maksullisia, joiden hinta lasketaan tarjoukseen mukaan. Kuvien hinnat ovat 25€ – 50€/kpl riippuen kuvapankista.
Mimagon ja Veda Ink:n kuvia saa vain Loihdi-kuvagalleriasta. Loihdi-kuvagalleriaa päivitetään aika ajoin uusilla kuvilla.

Loihdi-galleria

Mimago

Veda Ink

Kuvapankkikuvia

Kuvapankkikuvia

Unsplash.com

Loihdi-kuvagalleriassa on jotkin kuvat merkattuna vesileimalla. Vesileima ilmaisee kuvan ottanutta tai tehnyttä tahoa omistusmerkinnällä. Lopullisessa levyyn tai kankaaseen painetussa kuvassa vesileimaa ei ole.